onsdag 8 april 2009

Waldorf rymmer fältet

Det är dags att andas lite lättare, att lyfta blicken och ägna dygnets alla vakna timmar åt kultur i alla dess potenser och former. Turen går till Berlin över påsken och möjligheterna till att se de göteborgska och svenska förtretligheterna i ett utifrån- och kanske ovanifrånperspektiv kommer att friska upp vardagen lång tid framöver.
Tschüss und prosit!

3 kommentarer:

cosmo sa...

Grymt Waldorf!
Ha det nu gött i en riktig kulturstad. Som sagt var man får perspektiv på kulturlivet om man lämnar Ankeborg och beger sig till en mer sofistikerad och intressant kulturstad som Berlin

Rustan sa...

Och hur gick det nu då med kulturen herr Waldorf?

Kulturens Wektare sa...

Mat- och dryckeskultur fick sin beskärda plats i resinnehållet, bl.a. på KaDeWe:s våningar 6 och 7. Idrottskulturen fick sitt på Olympiastadion och som ett ypperligt exempel på gränsöverskridande kultur kan nämnas ett gediget besök på kulturhuset Tacheles på Oranineburgerstrasse. Eftersom detta var en bildningsresa för den unga medresande abiturienten, kan hela upplägget med W.s långa föreläsningar i historia, kultur och politik tjäna som en betryggande garant för det gedigna kulturinnehållet!