lördag 7 februari 2009

Ikväll

börjar det... jag snackar naturligtvis om farsoten som drabbar det här mellanmjölkslandet...
Statler och Waldorf kommer inte att medverka det kan jag lova! Sen finns det ju alltid glitterpinnar och partyprinsessor som inte kan bärga sig ....
I år har man lyckats engagera en s.k. komiker som kommer att handleda oss igenom programmet. Som om inte hela programmet är komiskt!
2-4 månader med fokus på melodischlager... kan det bli värre?
Nu fattas väl bara att Maud och Mona dyker upp som två féer i rutan med varsitt trollspö som de svingar över oss alla och som kommer att ge oss lycka och medgång resten av den här våren.
Allt för att vi skall glömma energikriser, finanskriser, klimathot och öststatshotet när det gäller just schlagers...
Gud bevare oss

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denna melodifestivalsörja kletar ner hela nationen. Nä det är tur att man har ett par musikaliska ljusglimtar på Trägår´n att se fram emot: Still Young & Beautiful på fredag, 13/2 och gamla favoritbandet Zombies` bägge sångare Rod Argent och Colin Blunstone åker omkring med tre unga musiker och angör Trägår´n 7/3. Kan bli såväl flipp som flopp men ävenså är det en bra bit ner till - hrrm - M#%********%&#n!

Rustan sa...

Det glädjer mig att läsa er GGG!
13/2 på Trådgår´n ett måste! Gästlistan kanske(snälla, kan ta lite bilder) Men den 7/3 är det Glasvegas som gäller! Cheers!

Anonym sa...

Dessvärre Rustan, ingen gästlista på Trägår´n. Bästa tipset är att ta med någon och gå 2 för 1 före 20.00. Vi kanske ses!